Gmail Mobile

Gmail Mobile 2.0.6

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Je Gmail lezen vanaf je mobiel

Deze download is niet langer beschikbaar. Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar.

Ben je dol op de diensten van Google, dan heb je vast Google Talk op je pc staan. Chatten kan natuurlijk ook via Gmail, de gratis dienst die beschikbaar is via Gmail Mobile.

Laten we wel wezen: Gmail is gaaf. Met een altijd groeiende opslagcapaciteit (meer dan 7 GB!) en prima integratie van Google's chatdiensten is een kletsronde in Gmail altijd leuk. Gmail Mobile is een kleine variant, die echter voorzien is van vrijwel alle diensten.

In deze versie integreer je moeiteloos meerdere Gmail-accounts, die je bijhoudt via heldere menu's. Blader lekker door je mails, stuur en ontvang berichten en bekijk je Chat-geschiedenis met je favo contacten. Ook het zoeken in mails is een waar genot in Gmail Mobile.

De aanpasbare lettertypes maken Gmail Mobile lekker leesbaar en effectief. Bovendien heb je bijna alle mogelijkheden van de online-variant nu in zakformaat. Gmail Mobile maakt je e-mail account nog toegankelijker.

Meeste download E-mail clients voor Java

Meer